TA ΝΕΑ

Την Παρασκευή 7 Απριλίου από τις 19:00 το απόγευμα στο λιμάνι της Χίου συσπειρώθηκε ομάδα διαμαρτυρομένων όπου ζητούσαν επιτακτικά την απομάκρυνση των μεταναστών από το λιμάνι της Χίου ενώ η ασφάλεια έκανε προσαγωγές ταραξιών που ανήκαν σε διάφορες οργανώσεις.
Έπειτα οι αρχές μέσω ειρηνικού διαύλου επικοινωνίας και συνομιλίας που είχαν με τους πρόσφυγες προσπάθησαν να τους παροτρύνουν να αποχωρήσουν ειρηνικά και τους ενημέρωσαν πως αν αποχωρήσουν από τον χώρο ανεξέλεγκτα ,ότι κανείς δεν τους εγγυάται για την σωματική τους ακεραιότητα.
Αργά το βράδυ μετά τις 01:30 και ενώ ακόμη οι αρχές εξακολουθούσαν να προσπαθούν να μεταπείσουν τους μετανάστες για την ειρηνική απομάκρυνση τους,από την άλλη πλευρά η ομάδα των συσπειρωμένων Χιωτών η οποία είχε αυξηθεί κατά πολύ και αριθμούσε περίπου τα 250 άτομα,αντέδρασε προσπαθώντας να εισβάλει από παράπλευρη είσοδο στον χώρο των μεταναστών με σκοπό να τους λιντσάρει και ταυτόχρονα πέταξε στον χώρο των μεταναστών ένα πολύ δυνατό βαρελότο.
Από εκεί ξεκίνησαν όλα.
Μερίδα των μεταναστών άρχισαν να φωνάζουν κατά της ομάδας των Χιωτών.
Πλέον οι αρχές αντιλήφθηκαν πως θα χυνόταν αίμα εάν δεν γινόταν κάτι άμεσα.
Αμέσως ενημερώθηκε ο Αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ. ο οποίος και διέταξε την Αστυνομική Δύναμη,την Ασφάλεια και τις διμοιρίες των ΜΑΤ όπου παραβρίσκονταν κι αυτές από νωρίς σε απόσταση 100 μέτρων από τους μετανάστες για να ξεκαθαρίσουν και να απομακρύνουν οπωσδήποτε τους μετανάστες..
Για λίγη ώρα επικρατούσε πανικός και όλα κρέμονταν σε μια κλωστή.
Άριστος συγχρονισμός υπήρξε από όλα τα Σώματα της Ελληνικής Αστυνομίας σε συνεργασία με τους Άνδρες του Λιμενικού σώματος οι οποίοι ζήτησαν για λίγο από την ομάδα των Χιωτών να απομακρυνθούν για να ηρεμίσει η κατάσταση και να απομακρύνουν τους πρόσφυγες ενώ ταυτόχρονα Άνδρες της Ασφάλειας έκαναν κι άλλες προσαγωγές ταραξιών εισαγόμενων οργανώσεων και ξεχώρισαν μέρος από τα γυναικόπαιδα.
Τα σώματα ασφαλείας έδειξαν πυγμή και ήταν κάθετοι χωρίς να διαπραγματεύονται πλέον τίποτα φωνάζοντας στους μετανάστες GO OUT,GO FAST,πηγαίνετε έξω πηγαίνετε γρήγορα,ταυτόχρονα όμως βοηθώντας τους να πάρουν τα υπάρχοντα τους..
Μέρος των διαμαρτυρόμενων Χιωτών οι οποίοι νωρίτερα ήταν έτοιμοι για όλα , πήγε στην παράπλευρη πύλη όπου από εκεί έβγαζαν τα γυναικόπαιδα και τις βοήθησαν είτε κουβαλώντας τις αποσκευές τους,είτε τα παιδιά τους έχοντας τα στην αγκαλιά τους.
Λίγα λεπτά αργότερα αφότου αποχωρούσαν και οι τελευταίοι μετανάστες,από αρκετούς Χίώτες εκφωνήθηκε ο Εθνικός Ύμνος.
Μετά την ολική αποχώρηση ο Δήμος Χίου καθάρισε το σημείο του λιμανιού όπου είχε καταληφθεί για αρκετές ημέρες από τους μετανάστες και είχε γίνει εστία μολύνσεως αλλά και άκρως αρνητική/απωθητική εικόνα για τον τουρισμό του νησιού της Χίου.

——————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————

Επιμένουν να μας φακελώσουν ηλεκτρονικά παρά τις αντιδράσεις περι θρησκευτικών πεποιθήσεων και προσωπικών δεδομένων.

ταυτοτητα τελικο-οκ

Θα αλλάξουμε όλοι υποχρεωτικά τις ταυτότητες μας με κόστος 10 ευρώ.
Ζήτημα χρόνου είναι να αλλάξουν οι πολίτες τις ταυτότητες τους ενώ ήδη έχει συγκροτηθεί επιτροπή που επεξεργάζεται προτάσεις για την αντικατάσταση των υφιστάμενων ταυτοτήτων με νέα δελτία, τα οποία θα είναι δύσκολο να παραχαραχτούν.

Την είδηση επιβεβαίωσε στην ΕΡΤ ο αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη, ο οποίος υπολογίζει το κόστος σε περίπου 10 ευρώ για τον κάθε πολίτη. Μέσα στους επόμενους μήνες όλοι οι Έλληνες πολίτες θα αποκτήσουν τις νέου τύπου, σύγχρονες αστυνομικές ταυτότητες. Ήδη στο υπουργείο Προστασίας του Πολίτη έχει συσταθεί επιτροπή στην οποία μετέχουν και αστυνομικοί της Διεύθυνσης Διαβατηρίων της Αστυνομίας, που θα υποβάλλει έως τα τέλη Γενάρη την πρότασή της για τα τεχνικά χαρακτηριστικά των νέων ταυτοτήτων.

Ο αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη Νίκος Τόσκας ανέφερε ότι πρέπει να έχουμε μία ταυτότητα σύγχρονη που να έχει αξιοπιστία ως έγγραφο που να μην μπορεί να πλαστογραφηθεί εύκολα, επομένως προχωράμε. Υπάρχει κάποιο οικονομικό κόστος, δεν θέλουμε να επιβαρύνουμε τον πολίτη, υπολογίζουμε γύρω στα δέκα ευρώ θα κοστίσει κάθε ταυτότητα και είμαστε στην διαδικασία προκειμένου να συντάξουμε και να αιτιολογήσουμε τις νέες ταυτότητες.

Η επιτροπή θα προτείνει εάν εκτός από το δακτυλικό αποτύπωμα θα υπάρχουν και άλλα βιομετρικά χαρακτηριστικά του κατόχου στις νέες ταυτότητες. Οι σημερινές ταυτότητες μπορούν εύκολα να παραποιηθούν και στη συνέχεια να χρησιμοποιηθούν για την έκδοση διαβατηρίων από κυκλώματα πλαστογράφων. Αντίθετα στα διαβατήρια που εκδίδονται από την Αστυνομία–σύμφωνα με τις πλέον σύγχρονες προδιαγραφές ασφαλείας– δεν έχουν παρατηρηθεί μέχρι στιγμής κρούσματα πλαστογραφίας. Το ίδιο και στα νέα διπλώματα οδήγησης που από το 2009 εκδίδονται με τις ίδιες προδιαγραφές από το Εθνικό Κέντρο Έκδοσης Εγγράφων Ασφαλείας, που εδρεύει στη διεύθυνση διαβατηρίων της Αστυνομίας.

 

 

 

——————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————

Την Τρίτη 10/11/2015 και ώρα 16:10 , με την βοήθεια και υποστήριξη γερανού πραγματοποιήθηκε η έπαρση της Ελληνικής σημαίας 150 τ.μ. στο λιμάνι της Χίου (στο κόκκινο φαναράκι).

Την Τετάρτη 11/11/2015 η Χίος θα γιορτάσει τα 103 χρόνια για την απελευθέρωση της από τον Οθωμανικό ζυγό.

VIDEOS
(Για καλύτερη ποιότητα του βίντεο πατήστε κάτω δεξιά στο “γραναζάκι” του player και επιλέξετε ποιότητα HD)

PHOTOS

chios port photo ok ok ok_zpshuun5eg3.jpg

P1020602

P1020618

P1020611

P1020606

P1020619

P1020607

P1020625

P1020620

 

 

——————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————
Την ταυτότητα του ξέχασε να πάρει από το εκλογικό κέντρο ο Γιώργος Παπανδρέου !!!

Τα πρώτα εκλογικά αποτελέσματα των Βουλευτικών εκλογών Σεπτεμβρίου 2015,των νησιών Ανατολικού Αιγαίου,Δωδεκανήσων και της Κρήτης. Ώρα (20:20)

επικρατεια

Δωδεκάνησαδωδεκανησα

Κρήτηκρητη

Λέσβοςλεσβος

Χίοςχιος

Σάμοςσαμος

——————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————

NEMESISNemesis
— Tο πρωτοποριακό Ελληνικής σχεδίασης & κατασκευής ταχύπλοο σκάφος ειδικών επιχειρήσεων NEMESIS το οποίο κατασκευάστηκε από Ελληνικά χέρια, χωρίς την παραμικρή κρατική χρηματοδότηση και χωρίς η πορεία του στην διεθνή αγορά να εξαρτάται από εγχώριες παραγγελίες.
— Δυστυχώς για άλλη μια φορά όπως έχει συμβεί και στο παρελθόν με Ελληνικές εφευρέσεις/ευρεσιτεχνίες κλπ, η πρώτη του παραγγελία αφορά ξένη χώρα,αφού το σχέδιο και οι προδιαγραφές από την αρχή προσέλκυσαν ξένη χρηματοδότηση.
— Στις 14 Ιουνίου 2015 το σκάφος ξεκίνησε στις 02.30 τα ξημερώματα της Παρασκευής από το Πόρτο Ράφτη και μόλις με έναν μόνο ανεφοδιασμό στην Μάλτα, έφτασε στις 23.00 το βράδυ της Παρασκευής στην Λιβύη (Αττική-Λιβύη Μόνο 20,5 ώρες),πραγματοποιώντας αξιοζήλευτο ρεκόρ παρότι μεταξύ της Μάλτας και των Αφρικανικών ακτών αντιμετώπισε χωρίς όμως ιδιέταιρα προβλήματα,ανέμους έντασης 7 Μποφόρ !!!

Το ΝΕΜΕΣΙΣ όπως φαίνεται και στο βίντεο,μπορεί να θεωρηθεί το πρώτο παγκοσμίως «glass-cockpit» φουσκωτό σκάφος άκαμπτης γάστρας τύπου RHΙΒ (Rigid-Hulled Inflatable Boat)!!!

Τεχνικά χαρακτηριστικά του NEMESIS

— Η γάστρα του σκάφους έχει κατασκευαστεί από Fiberglass με πυραντοχικό πολυεστέρα και ίνες Binaxial ενώ διαθέτει αλεξίσφαιρη προστασία η οποία αποτελείται από υλικό Dyneema της ολλανδικής εταιρείας DSM!
— Το υλικό αυτό προστατεύει το πλήρωμα από πυρά όπλων όπως τα ΑΚ-47 7,62×39 FMC (ταχύτητα βλήματος 720 μέτρα το δευτερόλεπτο).
— Το παραπάνω κατέστη δυνατό με την εφαρμογή της τεχνογνωσίας της ναυπηγού εταιρείας ELMON στο τομέα της αλεξίσφαιρης προστασίας και της συνεργασίας της με την ολλανδική DNM.
— Οι διαστάσεις του σκάφους είναι μήκος 11,6 μέτρα με μήκος γάστρας 10,20 μέτρα, μέγιστο εξωτερικό πλάτος 3,44 μέτρα και βάρος 4,3 τόνους. Οι διαστάσεις του σκάφους μπορούν να μεγαλώσουν ανάλογα με τις απαιτήσεις του πελάτη.
— Το ΝΕΜΕΣΙΣ προωθείται από δύο εσω-έξω κινητήρες diesel D6-370 Α/DP PENTA της εταιρείας VOLVO (ΣΑΡΑΚΑΚΗΣ A.E). Ο 6κύλινδρος κινητήρας D6-370 Α/DP PENTA έχει βάρος 770 κιλά, απόδοση 370 ίππους έκαστος ενώ και οι δύο κινητήρες επιτρέπουν στο σκάφος να πετύχει μέγιστη ταχύτητα μέχρι και 65 κόμβους.
— Η αυτονομία του σκάφους φτάνει τις 12 ώρες και η εμβέλεια του τα 480 ναυτικά μίλια.
— Σε ότι αφορά τη μεταφορική του ικανότητα το σκάφος μπορεί να φιλοξενήσει μέχρι και 10 οπλισμένους στρατιώτες, ενώ το πλήρωμα του αποτελείται από δύο άτομα και δύο πολυβολητές, ένα στην πλώρη και ένα στην πρύμνη.
— Οι 10 στρατιώτες κάθονται σε δύο ξεχωριστές διατάξεις. Στο κέντρο του σκάφους και πίσω ακριβώς από το διμελές πλήρωμα. Στο κέντρο του σκάφους υπάρχουν δύο σειρές καθισμάτων με 4 καθίσματα έκαστη, με τους καθήμενους στρατιώτες να βρίσκονται πλάτη με πλάτη.
Οι υπόλοιποι δύο μεταφερόμενοι στρατιώτες κάθονται ακριβώς πίσω από τους δύο χειριστές του σκάφους.
— Ο βασικός οπλισμός του σκάφους αποτελείται από δύο πολυβόλα των 12,7 χλστ της εταιρείας ΑΤΚ τα οποία είναι τοποθετημένα στην πλώρη και στην πρύμνη σε ειδικούς έστορες.
— Επιπρόσθετα εάν ο χρήστης το επιθυμεί μπορεί να αντικαταστήσει το πρωραίο πολυβόλο των 12,7 χλστ. (μπορεί να εγκατασταθεί και τηλεχειριζόμενος πύργος) με ένα εκτοξευτή ρουκετών (απλές ή κατευθυνόμενες) καθώς και κατευθυνόμενων πυραύλων μικρής εμβέλειας δυτικής ή ρωσικής κατασκευής.
— Επιπλέον για προστασία το σκάφος διαθέτει εκτοξευτές καπνογόνων τοποθετημένους στις δύο πλευρές του Roll Bar. — Για την ασφαλέστερη ναυσιπλοΐα του σκάφους το ΝΕΜΕΣΙΣ διαθέτει το σχετικό ραντάρ με εμβέλεια 24 ναυτικά μίλια.
— Η INTRACOM έχει τοποθετήσει το σύστημα ελέγχου και διοίκησης Spartan, με αποτέλεσμα ένα 100% ελληνικό προϊόν, πλην των δύο εσωλέμβιων μηχανών Penta της Volovo.
——————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————

τραπεζάκια στις παραλίες,τέλος

Για να διαβάσετε την νέα νομοθεσία οπού αφορά τις παραλίες,κάνετε κλικ εδώ: συριζα παραλιες

 

Μερικά δείγματα από την χθεσινή κακοκαιρία και τους θυελλώδης άνεμους οπού έπνεαν και στην Χίο (10/02/2015).
Το ντουβάρι μπρος από το τελωνείο Χίου και το ντουβάρι του λιμενοβραχίονα του πράσινου φάρου!

P1000529

P1000530

P1000528

P1000532

P1000531

P1000534

P1000533

P1000535

——————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————

Ισχυροί θυελλώδης άνεμοι πνέουν και στην Χίο.
Χιονόπτωση παρατηρείται σε μέσου υψομέτρου και ορεινών περιοχών.
Δεν αποκλείεται να χιονίσει και σε χαμηλότερες περιοχές κατά τις νυχτερινές ώρες.
Οι οδηγοί μοτοσυκλετών να αποφεύγουν κάθε μετακίνηση διότι κρίνεται επικίνδυνη λόγω πολλών αντικειμένων που πέφτουν στους δρόμους,από πολυκατοικίες & ταράτσες πέφτουν κεραίες,γλάστρες,πλαστικά και ένα σωρό άλλα αντικείμενα.
Σε πολλούς δρόμους σπάνε και πέφτουν κλαδιά δέντρων.Οι μεγαλύτερης ηλικίας άνθρωποι καλό θα είναι να αποφύγουν κάθε μετακίνηση τους χωρίς συνοδεία ακόμη και ως πεζοί. Η ταχύτητα των ανέμων αναμένεται να αυξηθεί μετά τις 10 το βράδυ.

Βίντεο Λιμανιού Χίου

Φωτογραφίες Λιμανιού Χίου (για μεγέθυνση κάντε αριστερό κλικ επάνω στις φώτος).

P1000506

P1000512

P1000492

P1000486

P1000495

P1000513

P1000499

P1000520

P1000519

P1000500

P1000498

P1000503

P1000504

——————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————

O David Michael Hasselhoff Γεννήθηκε στις 17 Ιουλίου 1952.
Οι περισσότεροι θα τον γνωρίζουν ως “Michael Knight” από την Αμερικάνικη τηλεοπτική σειρά τις δεκαετίας του 80”Knight Rider.

KITT

KITT-interr

images

images (1)

images (3)

images (2)

Στην συνέχεια έπαιξε τον ρόλο του ναυαγοσώστη ονομαζόμενος ως Mitch Buchannon στην τηλεοπτική σειρά Baywatch του Los Angeles.

Σήμερα ο διάσημος παγκοσμίως τηλεοπτικός σταρ είναι σε ηλικία 63 ετών

David_Hasselhof ολδ

ολδ2

——————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————

Η Κρητικιά μετανάστρια Νίκη Λατινάκη οπού κατάγεται από τα Χανιά της Κρήτης και διαμένει στο Guildford
της Αγγλίας

Λατινάκη Νίκη
Έστειλε επιστολή στην Μέρκελ
μερκελ

Κα Μέρκελ, οι απειλές σας δεν μας φοβίζουν…

Κα Μέρκελ,

Tο όνομα μου είναι Λατινακη Νίκη και είμαι από τα υπερήφανα Χάνια της Κρήτης.
Το χωριο μου είναι εκεί κοντά στο Μάλεμε και την Κανδανο. Σας θυμίζουν τίποτα αυτά τα χωριά;

Αν εσείς ξεχάσατε τόσο σύντομα εμείς δεν ξεχάσαμε. Να είσαστε σίγουρη.

κ Μέρκελ,

Τα τελευταία πέντε χρόνια μαζί με τα δυο δωσίλογα κόμματα Ν.Δ και ΠΑΣΟΚ δεν αφήσατε τίποτα όρθιο στην χώρα μου.

Φτωχοποιήσατε την Ελληνική κοινωνία.

Καταστρέψατε το μέλλον και τα όνειρα χιλιάδων νέων ανθρώπων.

Αναγκάσατε εκατοντάδες χιλιάδες από αυτούς να πάρουν το δρόμο της ξενιτιάς.

Ισοπεδώσατε τις παραγωγικές δομές της οικονομίας.

Ισοπεδώσατε τις εργασιακές συνθήκες σε επίπεδο δουλοπρέπειας και ζητιανιάς.

Λεηλατήσατε με δόλιο τρόπο μια Πάμπλουτη χώρα, σαν την Ελλάδα.

Όλα αυτά στο όνομα ενός χρέους που δεν είναι δικό μας.

Εσείς, με τα Ελληνικά τσιράκια το δημιουργήσατε. Τους σημερινούς ταγματασφαλίτες.

Ξεχάσατε ποιοι δημιούργησαν τα σκάνδαλα Siemens, λίστα Χριστοφορακου, εξοπλιστικά και πόσα αλλά.

Ποια χρήματα δανείζεται τον Ελληνικό λαό;

Αυτά που εσεις, οι τοκογλύφοι της Γερμανίας και άλλων χωρών καθώς και η ελληνική πολιτική ελίτ των εργολάβων, εφοπλιστών, καναλαρχών και πολιτικών, τα βάζετε στην τσεπε σας και έχετε την απαίτηση τώρα, να πληρώνει ένας λαός ολόκληρος;

Δυστυχώς αυτήν την καινούρια μορφή δουλείας δεν την εφαρμόζεται μόνο στην Ελλάδα αλλά και σε άλλες Ευρωπαϊκές χώρες.

Ψεύδεστε ασύστολα όταν λέτε στο Γερμανικό λαό ότι με τα χρήματα τους στηρίζουν τον «τεμπέλη» Έλληνα.

Ούτε μια δραχμή δεν πηγαίνει στον Ελληνικό λαό αλλά γυρίζουν στις δικές σας!

Έξαλλου, χιλιάδες επιστήμονες, εργαζόμενοι, μετανάστες στην Γερμάνια και σε άλλες Ευρωπαϊκές χώρες έχουμε αποδείξει περίτρανα, ότι κάθε άλλο από τεμπέληδες είμαστε.

Έτσι, στηρίζουμε τις δικές σας οικονομίες και όχι την δική μας.

Η Ευρωπαϊκή Ένωση μεθοδικά, εδω και χρόνια μας απογύμνωσε από κάθε παραγωγική ανάπτυξη.

Είχατε τα σχέδια σας

κ. Μέρκελ,

Τι έχετε να υπερηφανευτείτε για τον πολιτισμό σας, τις αξίες σας;

Νομιζετε ότι θα σας φοβηθούμε που μας κουνάτε το δάκτυλο; Το αντίθετο!

Εσείς νομίζετε ότι θα ταπεινώσετε και θα συκοφαντήσετε έναν υπερήφανο λαο που μόνο πολιτισμό, ήθος, Δημοκρατία είχε και έχει να διδάξει;

Ξεχάσατε πολύ γρήγορα οτι ο μόνος σας πολιτισμός είναι οι σφαγές και οι λεηλασίες ανα τον κόσμο.

Τώρα, για μια ακόμη φορά, επαναλαμβάνετε τα ιδία καταστροφικά σας εγχειρήματα σε όλους τους λαούς της Ευρώπης.

Ξεκινήσατε από την Ελλάδα διότι βρήκατε πρόσφορο έδαφος από τις προηγούμενες δωσίλογες κυβερνήσεις που για χρόνια είσαστε συναιτεράκια στην μίζα και στην λαμογιά.

Έχουν σειρά και οι επόμενες χώρες της Ευρώπης

Θέλετε να πάρετε επιτέλους την ρεβάνς;

Δεν μπορείτε να χωνέψετε ότι χάσατε δυο πολέμους;

Σφαγιάσατε εκατομμύρια κόσμο σε όλη την υφήλιο.

Λεηλατήσατε δεκάδες χώρες μαζί και την Ελλάδα.

Αν εσείς το ξεχάσατε εμείς δεν το ξεχνάμε.

Να σας θυμίσω ελάχιστα από τα εγκλήματα σας

5 Απριλίου 1944: Μονάδες των (γερμανικών) SS πυρπολούν το χωριό Κλεισούρα του Νομού Καστοριάς και σκοτώνουν 280 κατοίκους του που στη συντριπτική πλειονότητά τους ήταν γυναίκες και παιδιά.

24 Απριλίου 1944 : Στο χωριό Κατράνιτσα (Πύργοι) που είναι κοντά στην Πτολεμαΐδα, οι Γερμανοί σκότωσαν 318 κατοίκους.

10 Ιουνίου 1944 : Οι άντρες των SS σκοτώνουν 229 άτομα στο χωριό Δίστομο.

3-22 Ιουλίου 1944 : Οι Γερμανοί κάνουν εκκαθαριστικές επιχειρήσεις στη Βόρεια Πίνδο. Εκτέλεση 161 πολιτών, καταστροφή 4450 οικιών, 5500 καλυβιών, μαντριών και αχυρώνων. Απερίγραπτη λεηλασία και συλλήψεις 427 ομήρων.

Σεπτέμβριος 1944 : Γερμανικές μονάδες εισέβαλαν στο χωριό Χορτιάτης. . Συνολικά έκαψαν πυροβόλησαν ή έσφαξαν 146 άτομα, εκ των οποίων οι 109 ήταν γυναίκες. Οι περισσότεροι από τους δολοφονηθέντες κάηκαν ΖΩΝΤΑΝΟΙ στο φούρνο του χωριού.

Κρήτη, Κανδάνος, Βαμος και πόσα αλλά.

Πενήντα πέντε εκατομμύρια ανθρώπων ήταν τα θύματα της θηριωδία σας.

Αντί να σκύψετε εσεις το κεφάλι και να πληρώσετε αυτά που μας κλέψατε, να ζητήσετε ένα συγγνώμη, ζητάτε και τα ρέστα.

Τα παθήματα του παρελθόντος δεν σας έγιναν μαθήματα;

Μας μισείτε επειδή δεν μπορείτε να μας υποδουλώσετε.

κ. Μέρκελ,

Στις 25 του Γεναρη ο Ελληνικός λαός αποφάσισε και εστειλε στο ραφι τις προηγούμενες δωσίλογες Κυβερνήσεις.

Ψηφίσαμε έξω από τα μνημόνια και την κατοχή.

Απαιτούμε μια ισότιμη θέση μέσα στην Ευρωπαϊκή Ένωση.

Θέλουμε την Ευρώπη των λαών και όχι της Γερμανίας και των Τραπεζιτών.

Θέλουμε να είμαστε ελευθεροι πολίτες μέσα στην χώρα μας.

Η Ελλάδα ανήκει στους Έλληνες πολίτες και όχι στην ντόπια και ξενόφερτη Ελίτ.

Τέλος τα μνημόνια, η εξαθλίωση, η ταπείνωση, ο εξευτελισμός πέντε ετών. Φθάνει πια! Ως εδώ.

Σηκώσαμε ανάστημα.

ΛΕΜΕ ΌΧΙ είτε σας αρέσει είτε οχι.

Οι προηγούμενες δωσίλογες κυβέρνησης σας τα είχαν δώσει όλα, λόγω ότι τους είχατε στο χέρι με τοις μίζες και τοις κλεψιές.

Η νέα Ελληνική κυβέρνηση σας πηρε την γαβάθα με τα μέλια πίσω και τσατιστήκατε; Ξύδι λέμε στην Κρητη.

Δεν μας εκβιάζετε. Δεν μας φοβίζετε. Όσο μας πατείτε τόσο θα σας αντιστεκόμαστε.

Ας μην ξεχνάτε ότι στο Μάλεμε Χανίων κείτονται Χιλιάδες Γερμανοί στρατιώτες που ήρθαν να υποδουλώσουν την Κρήτη.

Με αξίνες και τσουγκράνες αντισταθήκαμε. Μας ματώσατε αλλά δεν Υποκύψαμε.

Τώρα αν χρειαστεί να είστε σίγουρη ότι θα το επαναλάβουμε.

κ. Μέρκελ

Απαιτούμε πίσω την αξιοπρέπεια μας και θα την πάρουμε.

Καλή λευτεριά Ελλάδα μου.

Κράτα γερά! Η λευτεριά ζυγώνει.

Νίκη Λατινάκη

——————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————

Νέος ιός facebook / New facebook virus.
trojan 1

Ένας νέος ιός, trojan, έκανε την εμφάνιση του στο Facebook, ο οποίος εξαπλώνεται μέσω πορνογραφικού υλικού και «μολύνει» τον υπολογιστή με σκοπό την “αλίευση” των προσωπικών στοιχείων του χρήστη.

Σύμφωνα με τη Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, η επίμαχη ανάρτηση εμφανίζεται να έχει κοινοποιηθεί από κάποιον φίλο του χρήστη στο Facebook και να έχουν επισημανθεί σε αυτήν με ετικέτα -tag- μέχρι και 20 φίλοι του.

Εάν ο χρήστης πατήσει στο εμφανιζόμενο ως πορνογραφικό βίντεο, μεταφέρεται σε μια απατηλή ιστοσελίδα στην οποία παίζουν τα πρώτα δευτερόλεπτα του βίντεο και στη συνέχεια, σταματάει η αναπαραγωγή του και εμφανίζεται μήνυμα, το οποίο ενημερώνει τον χρήστη ότι απαιτείται να «κατεβάσει» μια αναβάθμιση του λογισμικού Adobe Flash Player
( InstallFlashPlayer.exe ).
trojan 2
Στην περίπτωση που ο χρήστης συναινέσει και «κατεβάσει» το αρχείο, τότε μολύνεται από κακόβουλο λογισμικό (Backdoor Trojan), το οποίο έχει τη δυνατότητα να «παρακολουθεί» το πληκτρολόγιο και το «ποντίκι» του μολυσμένου υπολογιστή, με αποτέλεσμα να μπορούν να υποκλαπούν κωδικοί και επικοινωνίες πάσης φύσεως (π.χ. κωδικοί e-banking, αριθμοί πιστωτικών καρτών, κωδικοί πρόσβασης ηλεκτρονικού ταχυδρομείου κ.ά.).

Επιπρόσθετα, το κακόβουλο λογισμικό έχει τη δυνατότητα μετά την εγκατάστασή του και τη μόλυνση του υπολογιστή να αναρτά αυτόματα στο λογαριασμό Facebook του χρήστη το επίμαχο πορνογραφικό βίντεο, κάνοντας ταυτόχρονα επισήμανση έως και 20 φίλους του, με σκοπό την περαιτέρω αυτοδιάδοσή του.

Με αυτό τον τρόπο, το κακόβουλο λογισμικό εξαπλώνεται, μέσω του Facebook, μολύνοντας μεγάλο αριθμό ηλεκτρονικών υπολογιστών.

Τι συμβουλεύει η Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος του χρήστες του Διαδικτύου.

Οι χρήστες του διαδικτύου καλούνται να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί και να λαμβάνουν τα ακόλουθα ελάχιστα μέτρα προστασίας:

Να μην πατάνε σε αναρτήσεις με περίεργο περιεχόμενο ή αναρτήσεις οι οποίες δεν εμφανίζεται να οδηγούν σε κάποια γνωστή ιστοσελίδα.

Από τις ρυθμίσεις ασφαλείας του Facebook να ενεργοποιήσουν την επιλογή στην οποία δεν θα μπορεί κάποιος να τους προσθέσει με ετικέτα tag χωρίς να το εγκρίνουν.

Να χρησιμοποιούν εφαρμογές ασφαλείας, όπως λογισμικό Antivirus, το οποίο θα πρέπει να είναι πάντοτε ενημερωμένο.

Να ελέγχουν και να έχουν πάντοτε ενημερωμένη την έκδοση του λειτουργικού συστήματος του υπολογιστή τους.

Υπενθυμίζεται ότι για ανάλογα περιστατικά, οι πολίτες μπορούν να επικοινωνούν με τη Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος στα ακόλουθα στοιχεία επικοινωνίας:

Τηλεφωνικά στο: 111 88

Στέλνοντας e-mail στο: ccu@cybercrimeunit.gov.gr
——————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————

ρωσικη-ελληνικη σημαια

Ο Ρώσος υπουργός Γεωργίας Nikolai Fyodorov ανακοίνωσε πως στην περίπτωση που η Ευρωπαική Ένωση δεν μειώσει το χρέος της Ελλάδας και την οδηγήσει στην χρεοκοπία και αποχώρηση από αυτήν,η Ρωσία θα άρει το εμπάργκο γεωργικών προϊόντων στην Ελλάδα (το οποίο της έχει επιβληθεί ως μέλος της Ε.Ε) ,θα είναι μαζί με την Ελλάδα,θα την στηρίξει και θα δημιουργηθούν ανεξάρητες σχέσεις μεταξύ Ελλάδας-Ρωσίας και πως μπορούν να επιτευχθούν καλύτερες τιμές αγροτικής παραγωγής από αυτές της Ευρωπαικής Ένωσης!

αγροτικα προιοντα

Συγκεκριμένα ανάφερε:

Μπορούμε να απορροφήσουμε και πολύ καλύτερες τιμές από αυτές της ΕΕ το σύνολο της αγροτικής παραγωγής της Ελλάδας και να την ανοίξουμε την αγορά της Ευρασατικής Ενωσης. Βασικά, η χώρα θα καταστεί ένας ισχυρός εμπορικός εταίρος για εμάς», δήλωσε ο Fedorov.

Το ερώτημα είναι γιατί τώρα ηγ Ρωσία επιλέγει να προχωρήσει σε μια τέτοια κίνηση. Σίγουρα για να καταδείξει ότι “Δεν έρχεται το τέλος από τυχόν έξοδο της Ελλάδας από την ΕΕ, αλλά μια νέα μεγάλη αρχή και αυτή η Ρωσία θα την στηρίξει”.

Σαφώς και “κλείνει το μάτι” στους Ελληνες πολίτες και ειδικά τους αγρότες που έχουν πάθει τεράστια καταστροφή από το ρωσικό εμπάργκο που προκάλεσαν οι κυρώσεις της ΕΕ στην Ρωσία. Και καταληκτικά για να παίξει το ρόλο του εμπορικού αντίβαρου στην ΕΕ. Αλλωστε η Ευρασιατική Ενωση για την Ελλάδα θα μπορούσε να εξελιχθεί σε πραγματικό “Ελντοράντο”…

Βέβαια, κάτι τέτοιο θα προϋπόθετε και αλλαγή γεωστρατηγικού στρατοπέδου για την Ελλάδα. Πράγμα εξαιρετικά δύσκολο αλλά κάθε άλλο παρά αδύνατο αν δεν πειστεί η Ευρωπαική Ένωση να μειώσει το ελληνικό χρέος και την οδηγήσει σε πτώχευση.

Στον Nikolai Fyodorov απάντησε αμέσως η επικεφαλής του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου, Κριστίν Λαγκάρντ, η οποία δήλωσε στο αμερικανικό δίκτυο CNBC ότι “Η Ελλάδα δεν μπορεί να εξέλθει από τη ζώνη του ευρώ, ανεξάρτητα από τα αποτελέσματα των βουλευτικών εκλογών στις 25 Ιανουαρίου”.
——————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————

Νάνος Γιάννης2

Ο γνωστός σε όλους τους Χιώτες Ιχθυοπώλης (Νάνος) Γιάννης Σκούφαλος,βρίσκεται στο νοσοκομείο “Αλεξάνδρα” στην Αθήνα και χρειάζεται άμεσα αίμα.Από τους συγγενείς του θερμή έκκληση σε όσους έχουν ομάδα αίματος (0-) Μηδέν Αρνητικό.Η δωρεά αίματος μπορεί να γίνει σε οποιοδήποτε νοσοκομείο της Ελλάδας.
Για περισσότερες πληροφορίες του τρόπου αιμοδοσίας,επικοινωνήστε στο τηλέφωνο: 6930859801

——————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————

poylias

Αιφνίδιο θάνατο βρήκε ο Παναγιώτης Πουλιάς στα Νενητούρια της Χίου ο οποίος ανέβηκε σε ένα δέντρο λίγα μέτρα από το πατρικό του σπίτι για να κόψει ένα κλαδί(δρύ).
Κατά την ενέργεια του αυτή πιθανολογείται οτι το κλαδί που έκοβε λόγω ισχυρών ανέμων,δεν έπεσε στην αντίθετη πλευρά από όπου και ο ίδιος περίμενε,αλλά έπεσε πάνω του και τον χτύπησε ρίχνοντας τον στο έδαφος και στην συνέχεια το ίδιο κλαδί έπεσε πάνω του χτυπώντας τον για δεύτερη φορά.
Τα αδέλφια του οπού βρίσκονταν λίγα μέτρα πιο μακρυά έσπευσαν να τον βοηθήσουν καλώντας το 166 και βοήθησαν για την μεταφορά του στο γενικό νοσοκομείο Χίου Σκυλίτσειο.
Να σημειωθεί πως το ακριτικό χωρίο Νενητούρια απέχει περίπου 65 χιλιόμετρα από την πόλη της Χίου,οπού για να μεταφερθεί κάποιος τραυματίας από εκεί μέχρι το νοσοκομείο Χίου,χρειάζεται μιάμιση ώρα διαδρομής για πάει το ασθενοφόρο και μίαμιση ώρα επιστροφής,σύνολο 3 ώρες για την διακομιδή του τραυματία.
Μερικά λόγια για τον αδικοχαμένο Παναγίώτη Πουλιά:Ανύπαντρος 39-40 χρόνων ο οποίος ήταν υπάλληλος της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Χίου,πάντα σεμνός και ταπεινός,γιος του Ιερέα του χωριού,βοηθούσε τόσο όλη την πολυμελή οικογένεια του όσο και όποιον πραγματικα χρειάζονταν βοήθεια.Ήταν ψάλτης στην Εκκλησία του χωριού χωρίς να λαμβάνει χρήματα και συμπαραστεκόταν σε κάθε ενέργεια/δραστηριότητα του τοπικού συλλόγου του χωριού.
Συγγενείς,συνάδελφοι,φίλοι,γνωστοί και άγνωστοι ακόμη,μιλάνε για ένα πραγματικά αγνό παιδί με καλές σκέψεις και πράξεις.
Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει

P1000270

——————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————

SoS Blue Sky M

Νέο *** SOS ***
Bορειοδυτικά της Κέρκυρας στα Ελληνικά χωρικά ύδατα!!!
Aπό το πλοίο Blue Sky M με σημαία Μολδαβίας και προορισμό την Ριέκα της Κροατίας.
Το SoS έστειλε επιβάτης…του πλοίου καλώντας τον παγκόσμιο αριθμό άμεσης ανάγκης (112) μέσω του κινητού του.
Οι Ελληνικές αρχές οπού έλαβαν το SoS από το σημείο τριών μιλίων νοτιοδυτικά του νησιού Οθωνοί,έστειλαν την φρεγάτα Νavarino και ένα ελικόπτερο τύπου Sikorsky οπού ήδη προσεγγίζουν..επίσης εστάλησαν βατραχάνθρωποι της ΜΥΚ οπού θα κάνουν ρεσάλτο και θα ερευνήσουν τους εσωτερικούς χώρους του πλοίου και τα αμπάρια του.
Από το τηλεφώνημα στο 112 αναφέρεται οτί επιβαίνουν 700 επιβάτες και λαθρεπιβάτες εκ’των οποίων μερικοί από αυτούς οπλισμένοι.
Οι πρώτες εικόνες/πληροφορίες του ελικοπτέρου Sea Hawk οπού απογειώθηκε από την φρεγάτα Navarino καθώς και όσων πλησίασαν το πλοίο Blue Sky M,δεν δείχνουν ίχνος ανθρώπινης παρουσίας επάνω στο πλοίο το οποίο έχει και τα ραντάρ του off.
Οι πρώτες πληροφορίες και με επιφύλαξη δείχνουν πλοίο φάντασμα…το οποίο χρησιμοποιήθηκε για αντιπερισπασμό των αρχών για να μεταφερθούν παράλληλα λαθρομετανάστες από άλλο σημείο στην Ιταλία.
Ενδεχομένως να εκμεταλλέυτηκαν την σύγχυση και την ταλαιπωρία των αρχών οπού είχαν τις τελευταίες ημέρες με το Norman Atlantic ή ακόμη και να συσχετίζονται τα 2 περιστατικά μεταξύ τους με απώτερο σκοπό των διακινητών λαθρομεταναστών.Πηγή: groovystation.gr/

NORMAN ATLANTIC: Η ΛΙΣΤΑ ΜΕ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΤΩΝ ΕΠΙΒΑΤΩΝ

Κάνετε κλικ εδώ:
Λίστα επιβατών του Norman Atlantic

statcounter

Comments are closed.